I molt més

Si vols completar la Cistella "NOUNAT", hi ha la possibilitat de fer-ho!!!Llibre: "La Jirafita masajita", el massatge i el contacte amb el nadó són part de comunicació important entre l'adult i l'infant. Per fer una primera aproximació a aquest món es presenta aquest llibre escrit per Elena Andrés i editat per l'associació de massatge infantil. http://www.masajeinfantil.es/

Bodi pintat a mà: el body es pot personalitzar a consonància amb en model de panera que heu escollit, on si es vol es pot possar el nom del "Nounat".


Picarol: està fet cadascun de manera artesanal, s'ha fer un producte de proximitat amb una gran qualitat en els acabats.Peces de roba pels primers mesos de vida del "NOUNAT"Amanyac de cotó, per un costat roba 100% cotó en diferents ratlles i colors, forrats amb tovallola, a conjunt, bosseta per a roba de recanvi i bosseta tipus motxilla. 
Amanyac de piqué, pot esser de color marfil, rosa, blau, o blanc, forrats de tovallola, bosseta a joc (per a roba de recanvi) i bosseta de recanvi tancat amb cordó, el remat es amb cinta de ras a joc amb el cordó.

Bossetes per la robeta de colors variats i divertits, mesures aproximadament de 22cms x 32cms.

Complements


Penjoll per la mare: es pot personalitzar si es vol amb un dibuix per la mare.
Xuperetero: si al teu nadó utilitza un xumet, pots fer servir aquests divertits xupeteros, mireu quants models.

No hay comentarios:

Publicar un comentario